Πέμπτη, 31 Μαΐου 2012

Θέμα ηγεσίας από τον Πάγκαλο στο ΠΑΣΟΚ


Φωτιές άναψε στο ΠΑΣΟΚ ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος με ανάρτηση του στο Twitter. Ο κ.Πάγκαλος ζήτησε συνέδριο και εκλογή νέας ηγεσίας, ενώ άφησε αιχμές κατά του ΠΑΣΟΚ και της σημερινής ηγεσίας του, λέγοντας πως τον αγνόησε τελείως το τελευταίο διάστημα.
Ο βουλευτής Α’ Πειραιώς, Δημήτρης Λιντζέρης απάντησε στα όσα έγραψε στο twitter ο Θεόδωρος Πάγκαλος για τακτικό Συνέδριο και αλλαγή ηγεσίας, υποστηρίζοντας πως το ΠΑΣΟΚ έχει ηγεσία και η οποία εξελέγη πριν από 60 ημέρες.
Η δήλωση του κ.Λιντζέρη, ο οποίος βρίσκεται κοντά στον Ευάγγελο Βενιζέλο, είναι η πρώτη αντίδραση που έρχεται από το στενό περιβάλλον του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ως απάντηση στα όσα ανάρτησε ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος - «να προσαρμόσουμε τις δομές και την κατεύθυνση του ΠΑΣΟΚ στον 21ο αιώνα, και να εκλέξουμε και την ανάλογη ηγεσία».
Ο Δημήτρης Λιντζέρης σε συνέντευξη του στο Κανάλι 1 τόνισε πως «ο κ.Πάγκαλος έχει κατορθώσει με τον λόγο του να δημιουργεί γεγονότα. Με δική του επιλογή δεν συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ. Εκείνο που θα έπρεπε να κάνει είναι να δρα συσπειρωτικά ενόψει των εκλογών της επόμενης εβδομάδας. Πριν από μόλις 60 μέρες εξελέγη ηγεσία στο ΠΑΣΟΚ. Αν δεν αρέσει αυτό στο κ. Πάγκαλο είναι άλλο θέμα».
O Θεόδωρος Πάγκαλος έγραψε για την ανάγκη να γίνει τακτικό συνέδριο μετά τις εκλογές και να εκλεγεί νέα ηγεσία:
«Πρέπει να κάνουμε τακτικό συνέδριο στο ΠΑΣΟΚ μετά τις εκλογές. Να ληφθούν υπόψη όλες οι νέες δυνάμεις.
Πρέπει να προσαρμόσουμε τις δομές και την κατεύθυνση του ΠΑΣΟΚ στον 21ο αιώνα, και να εκλέξουμε και την ανάλογη ηγεσία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου