Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Μικροκύματα


Της Εύης Κυριακοπούλου
ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ:''ΤΑ ΝΕΑ''  Σάββατο 26 Μαΐου 2012
http://www.tanea.gr/Themes/1/Default/Media/print.gifhttp://www.tanea.gr/Themes/1/Default/Media/send.gifhttp://www.tanea.gr/Themes/1/Default/Media/font-minus.gifhttp://www.tanea.gr/Themes/1/Default/Media/font-plus.gif
……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
Γάμος Σαμαρά - Μπακογιάννη. Πρώτη φορά ένα διαζύγιο προηγείται ενός γάμου!..
Οι δικαστές που εξετάζουν την υπόθεση Ακη έχουν ανακαλύψει μέχρι στιγμής 31 ακίνητα του πρώην υπουργού μόνο στην Ελλάδα! Και ως γνωστόν στο 32 καίγεσαι!..
Πανελλαδικές Εξετάσεις αυτόν τον καιρό και καθηγητές εξετάζουν τα γραπτά χιλιάδων μαθητών! Οι δικαστές, πάλι, αυτόν τον καιρό εξετάζουν τις χιλιάδες σελίδες απ' τα γραπτά του Ακη! Φαίνεται πως ο πρώην υπουργός, στο μάθημα των Λατινικών θα είχε μείνει στην ίδια τάξη. Δεν είχε μάθει ούτε το «Scripta manent, verba volant».
Κι όμως ο Κομνάς Τράκας ήταν αγωνιστής της Επανάστασης του 1821: και ακόμη, διέθεσε την τεράστια προσωπική του περιουσία (100.000 γρόσια) για τον Αγώνα. Ενώ ο Ακης Τσοχατζόπουλος, ο πολιτικός που είχε την έδρα των επιχειρήσεών του στην οδό Κομνά Τράκα, διέθεσε την περιουσία του ελληνικού λαού για να αυξήσει την προσωπική του!..
Από τον Τράκα στην... τράκα!
Ο δεύτερος γύρος των εκλογών της 17ης Ιουνίου θα έχει απ' όλα μέσα! Και κρεμμύδι και ντομάτα και... τζατζίκι! Οπως καταλαβαίνετε ό,τι και να βγει, θα μας πέσει... βαρύ.
…………………………………………………………………………………………………………………………Μας φοβερίζουν συνέχεια ότι κινδυνεύουμε να μπούμε σε άτακτη χρεοκοπία! Ενώ αν όλα πάνε καλά θα μείνουμε με σκέτη... χρεοκοπία!
Της... Ανακύκλωσης των Πολιτικών Προσώπων γίνεται αυτόν τον καιρό. Οι μεταπηδήσεις από κόμμα σε κόμμα είναι πλέον καθημερινές. Εχουν δε φθάσει από την ανακύκλωση να μπούνε κατευθείαν στην... κομποστοποίηση. Παίρνουν πλέον ακόμη και τα οργανικά απορρίμματα και τα... ξανακυκλοφορούν!
Το μέγα ερώτημα των ημερών: Μέσα ή έξω; Αν είναι έξω, το αποτέλεσμα το βλέπουμε άμεσα. Αν είναι μέσα, το αποτέλεσμα το βλέπουμε σε... 9 μήνες!
Ανακοινώθηκαν από την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης οι βραβεύσεις ακτών και μαρινών με Γαλάζια Σημαία για το 2012! Η Ελλάδα έρχεται 2η παγκοσμίως με 394 βραβευμένες ακτές! Αν συμπεριλαμβάνανε στο πρόγραμμα και όλες τις... off shore που έχουνε Ελληνες, μπορεί να βγαίναμε και πρώτοι στην κατάταξη...
Συνεχίζονται οι γάμοι μεταξύ των κομμάτων ενόψει των εκλογών της 17ης Ιουνίου. Ο μόνος που δεν παντρεύεται με κανένα άλλο κόμμα είναι ο Αλέξης Τσίπρας. Ούτως ή άλλως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει επιλέξει και στην προσωπική του ζωή να μην παντρευτεί παραδοσιακά αλλά να υπογράψει με τη γυναίκα του ένα σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης! (Πρόκειται για συμβόλαιο που προσφέρει μεγάλη ελευθερία και ως προς τη σύναψη και ως προς τη λύση).
Τραγουδούσε πριν από χρόνια ο Σαββόπουλος: «Των Ελλήνων οι κοινότητες φτιάχνουν άλλο Γαλαξία!». Και πού να ήξερε τότε και για τις... Συνιστώσες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου