Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Επί ποδός πολέμου οι διπλωματούχοι μηχανικοί


  Ημερομηνία δημοσίευσης: 09/11/2012
Συνέρχεται σήμερα η διοικούσα επιτροπή του ΤΕΕ για να εκτιμήσει "τις νέες εχθρικές, αντισυνταγματικές ενέργειες της κυβέρνησης" και, επιπλέον, θα κληθούν εκτάκτως σε σύσκεψη οι πρόεδροι των περιφερειακών τμημάτων του ΤΕΕ.
Με αφορμή την οριακή υπερφήφιση του Μεσοπρόθεσμου, με το οποίο καταργούνται οι πόροι του ΤΕΕ και εντάσσεται ο κλάδος υγείας στον ΕΟΠΥΥ, ρυθμίσεις οι οποίες είχαν καταψηφιστεί την περασμένη εβδομάδα στη Βουλή, ο πρόεδρος του ΤΕΕ Χρ. Σπρίτζης, σε δήλωσή του, μεταξύ άλλων, αναφέρει: "Τις επόμενες ημέρες θα αποκαλύπτουμε γραμμή - γραμμή τι περιλαμβάνει το άρθρο μόνο, ποιες πολιτικές υπηρετεί, ποια συμφέροντα εξυπηρετεί, ποιους ευνοεί και ποιους καταστρέφει, ποια ρουσφέτια περιλαμβάνει και ποιους καλύπτει. Γραμμή - γραμμή, μέχρι να ανατραπεί και η τελευταία λέξη από ό,τι εκβιαστικά, ανάλγητα, αντισυνταγματικά, αντιδεοντολογικά, μπορέσατε οριακά να περάσετε".
 Μηχανικοί ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ
Σε ανοικτή ιδρυτική συνέλευση καλούν, αύριο Σάββατο, στις 11 το πρωί, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Τεχνικού Επιμελητηρίου (Νίκης 4) οι μηχανικοί ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου