Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2012

Τηλεμαραθώνιος για την ανάδειξη του Αρχαίου Θέατρου ''Καβείριο''


Ο ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ και Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΘΗΒΑΣ «ΛΑΙΟΣ»  σε συνέχεια της ημερίδας που οργάνωσαν στις 24 Ιουνίου 2012 για το ΚΑΒΕΙΡΙΟ, σε συνεργασία με την Θ΄Ε.Π.Κ.Α και το σωματείο «ΔΙΑΖΩΜΑ» άνοιξαν «ΚΟΥΜΠΑΡΑ» (ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ) ώστε να συγκεντρωθεί το απαραίτητο ποσόν που απαιτείται για την συντήρηση και ανάδειξη του ΚΑΒΙΡΕΙΟΥ (100000 ευρώ).
Οι επιχειρήσεις και οι πολίτες που επιθυμούν να συμβάλουν σ’ αυτήν μας την προσπάθεια μπορούν να μπουν στην ιστοσελίδα του σωματείου ΔΙΑΖΩΜΑ  www.diazoma.gr , να επιλέξουν το ΚΑΒΙΡΕΙΟ, να επιλέξουν Τράπεζα και να καταθέσουν το ποσόν που επιθυμούν. Στην ιστοσελίδα μπορούν να δουν την κίνηση του ΚΟΥΜΠΑΡΑ.(Τι ποσόν περιέχει και ποιοι το έχουν καταθέσει).

Για τη μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας και των Επιχειρήσεων της περιοχής έχουμε οργανώσει τηλεμαραθώνιο σε συνεργασία με το STAR ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Ο τηλεμαραθώνιος θα γίνει το Σάββατο 25 Αυγούστου στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας, παράλληλα με την εμφάνιση των χορευτικών συγκροτημάτων του Συλλόγου Πολιτιστικής Ανάπτυξης Θήβας «ΛΑΪΟΣ¨».

Θυμίζουμε πως μπορείτε και εσείς να υιοθετήσετε ένα από τα Αρχαία Θέατρα της Βοιωτίας και όχι μόνο μέσα από τη σελίδα του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ πατώντας http://www.diazoma.gr/GR/Page_16-00.asp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου